Actueel

BURENDAG BIJ DE OOSTERKERK | ZA 23 september
Kom jij zaterdag 23 september ook naar de Oosterkerk? Van 10.00 – 15.00 uur zijn er in en rondom de kerk allerlei activiteiten voor en door buurtgenoten. De Oosterkerk Haarlem, Buurts, Mooizooi en stichting Turquoise ontmoeten je graag!

Wat is er te doen?
👫Een kledingmarkt om een pre-loved outfit te scoren! Heb je juist een te volle kast? Kom dan je kleding verkopen en reserveer een kraampje! Ook het Kids Kleding Paradijs is aanwezig.
🧵Mooie handgemaakte kleding en accessoires van diverse buurtbewoners. Bij sommige kramen is de opbrengst voor het goede doel.
🎨Mooizooi verzorgt doorlopend creatieve activiteiten voor kinderen met materialen die worden hergebruikt
🫖Blaas even uit bij de Buurttuk of bij stichting Turquoise die zorgen voor heerlijke thee/koffie en lekkers.
🪴Doe mee aan de landelijke Tegelwipactie! Tijdens Burendag is de Oosterkerk één van de officiële inleverpunten in Haarlem. Lever je tegel in, en ontvang er een plantje voor terug. Lees hier meer informatie vanuit Gemeente Haarlem.

Mocht het slecht weer worden, dan verhuizen we gewoon de kerkzaal in.

Zelf kleding of handgemaakte accessoires verkopen?
Reserveer kostenloos een kraampje! Aanmelden kan bij Zannie Wiersma: koster@oosterkerkhaarlem.nl | 06 – 38 05 65 49

De Oosterkerk is een Buurtbaken in de Amsterdamsebuurt en is zich aan het oriënteren op hoe zij ook in de toekomst een duurzaam baken in de buurt kunnen zijn. Daarom vind je op deze burendag allerlei duurzame initiatieven in en om de kerk.

Zaterdag 23 september | 10.00 – 15.00 uur | Oosterkerk | Zomerkade 165


VACATURE OFFICE MANAGER
Ben jij een echte teamplayer die het leuk vindt om de verschillende facetten die komen kijken bij een kerkelijke organisatie en het beheer van de monumentale Grote of St.-Bavokerk te ondersteunen? Dan zoeken we jou!

Een afwisselende functie van zowel administratieve als organisatorische werkzaamheden op een unieke plek in het hart van Haarlem. Interesse?

Lees dan hier de gehele vacature tekst.kerkdienstgemist.nl